Xxl ahkio

Fjellpulken Transport X-Country 144 22/23, ahkio – Punainen

Fjellpulken Transport X-Country 144 22/23, ahkio – Punainen – Ahkiot Ja Lasten Kelkat | XXL

Liity XXL Reward-jäseneksi … Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja. Liity jäseneksi.

Lue lisää tuotteesta Fjellpulken Transport X-Country 144 22/23, ahkio. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Fjellpulken Transport X-Country 130 22/23, ahkio – Punainen

Fjellpulken Transport X-Country 130 22/23, ahkio – Punainen – Ahkiot Ja Lasten Kelkat | XXL

Fjellpulken Transport X-Country 130 22/23, ahkio, Punainen. Kirjoita tuotearvostelu. 699€.

Lue lisää tuotteesta Fjellpulken Transport X-Country 130 22/23, ahkio. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Patriot Ahkio, koko:XXL – Eräkontio

Patriotin laadukas, iso ahkio kovaan käyttöön. Sopii erinomaisesti esim. retki- ja pilkkikäyttöön sekä talvimökkeilijälle tavaroiden ja polttopuiden …

Patriotin laadukas, iso ahkio kovaan käyttöön. Sopii erinomaisesti esim. retki- ja pilkkikäyttöön sekä talvimökkeilijälle tavaroiden ja polttopuiden kuljetteluun. Koko 143 x 73 x 25 cm.

Jasu Ahkio XXL 143x73x25cm – Villihinta.fi

Jasu Ahkio XXL 143x73x25cm | Villihinta.fi

Jasu Ahkio XXL 143x73x25cm. Tuoteryhmä: Kalastus · Talvikalastus ja pilkkiminen · Pilkkiahkiot ja tarvikkeet. Tuotemerkki: Jasu. Hinta …

Pilkkiahkiolla saat vietyä kaiken tarvittavan helposti mukanasi jäällä. Hyvin liukuva ahkio on valmistettu pakkasen kestävästä muovista. Pilkkipulkan pohjassa olevat urat takaavat mutkattoman liikkumisen jäällä. Pulkan mukana tulee kahvallinen tukeva vetonaru.

Lujitemuovi Ahkio XXL – Fibresin

3 Lujitemuovi Ahkio XXL. 390,00 €. 250,00 €. Kuvaus. Ahkio kestävästä lujitemuovista. Pituus 220 cm, leveys 85 cm, korkeus 19 cm ja paino n. 24 kg.

Jasu XXL 143cm х 73cm х 25cm pilkkiahkio – Karkkainen.com

Jasu XXL 143cm х 73cm х 25cm pilkkiahkio | Karkkainen.com verkkokauppa

Ahkiolla kaikki kuljettaa! Nyt saat vietyä kaiken tarvittavan helposti mukanasi jäällä. Hyvin liukuva ahkio on valmistettu pakkasen kestävästä muovista.

Ahkiolla kaikki kuljettaa!

Nyt saat vietyä kaiken tarvittavan helposti mukanasi jäällä.
Hyvin liukuva ahkio on valmistettu pakkasen kestävästä muovista.
Pohjan urat takaavat mutkattoman liikkumisen jäällä.
Pulkan mukana tulee kahvallinen tukeva vetonaru.

Vinkit ahkion käyttäjälle pilkkireissuille:

Pulkkaan voit helposti asentaa Jasu -pilkkivapatelineen ja sillä saat pidettyä vavat järjestyksessä ja kyydissä.

Metsästäjät käyttävät isointa pulkkaa kauriiden ja peurojen vetämiseen metsästä. Pulkka toimii myös auton peräkontin suojana, eivätkä saaliin nesteet valu sen pohjalle..

Näitä pulkkia käytetään myös ilmalämpöpumppujen kondensiovesi-astioina.

Jasu Nero ahkio XXL 143x73x25cm – AA-Production

Jasu Nero ahkio XXL 143x73x25cm

Soveltuu äärimmäisen hyvin metsästäjille saaliin vetoon. Huomioithan, että laidan korkeus on sama kuin XL-koon ahkiossa. … Jasu Nero ahkio XXL 143x73x25cm.

Isoin ahkiomme palvelee loistavasti kun on tiedossa, että tavaraa täytyy kuljettaa todella paljon. Soveltuu äärimmäisen hyvin metsästäjille saaliin vetoon. Huomioithan, että laidan korkeus on sama kuin XL-koon ahkiossa.

Jasu Ahkio XXL 143 x 73 x 25cm – Vkstore

1kpl Jasu Ahkio XXL. … Hyvin liukuva ahkio on valmistettu pakkasen kestävästä muovista. … Vinkit ahkion käyttäjälle pilkkireissuille:

1kpl Jasu Ahkio XXL

Jasu Kide Ahkio #XL – Eumer

Ahkion mukana tulee kestävä, kahvallinen vetonaru. Ahkioon saat kätevästi asennettua vaikkapa Jasu Pilkkivapatelineen ja Jasu Kairatelineen. Tilaa jää silti …

Pakkasenkestävästä muovista valmistettu isokokoinen ahkio korkeilla laidoilla on loistava väline tavaroiden kuljettamiseen pilkki- ja metsästysretkilläsi. Koostaan huolimatta ahkiota on todella kevyt vetää perässä, sillä siinä on pohjassa liukumista helpottavat uritukset. Ahkion mukana tulee kestävä, kahvallinen vetonaru. Ahkioon saat kätevästi asennettua vaikkapa Jasu Pilkkivapatelineen ja Jasu Kairatelineen. Tilaa jää silti vielä mainiosti eväsrepulle ja muillekin tarvikkei

Keywords: xxl ahkio, ahkio xxl