Mikko Koivun perhe – Lapset, Oskar Koivu, vaimo Helena Koivu ja Instagram-tili

Mikko Koivulla on kaksi lasta yhdessä vaimonsa Helenan kanssa. Heidän vanhin lapsensa on Oskar Koivu.

Oskar Koivu

Oskar Koivu on Mikko Koivun ja Helenan esikoinen. Hän on syntynyt suomalaisen jääkiekkoilijan ja hänen puolisonsa perheeseen. Oskar on vielä nuori, mutta hänellä on jo perintöä jääkiekon maailmasta.

Vaimo Helena Koivu

Helena Koivu on Mikko Koivun vaimo. He ovat olleet yhdessä pitkään ja heidän perheensä on heille erittäin tärkeä. Helena tukee Mikon uraa ja on läsnä hänen elämässään sekä perheensä kanssa.

Instagram-tili

“Helena Koivun Instagram-tili tarjoaa sisäpiirin näkymän meidän perheen elämään. Siellä jaan kuvia ja tarinoita arjesta sekä erityisistä hetkistä.”

Helena Koivulla on myös Instagram-tili, jossa hän jakaa kuvia ja tarinoita perheensä elämästä. Tällä tilillä pääsee kurkistamaan Mikko Koivun perheen arjen kulisseihin ja olemaan osa heidän erityisiä hetkiään. Instagram-tili tarjoaa faneille mahdollisuuden seurata perheen kuulumisia ja nähdä heidän arkiensa kauniita ja aidontuntuisia hetkiä.

Lisätietoja Instagram-tili
Mikko Koivu @mikkokoivu9
Helena Koivu @helenakoivu

Artiklen Mikko Koivun perhe – Lapset, Oskar Koivu, vaimo Helena Koivu ja Instagram-tili har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 27 anmeldelser